Om MainTech AS

I MainTech jobber vi med drift og vedlikehold, inspeksjon og materialteknologi. Våre kunder spenner fra Norges største oljeselskaper til bergindustri, oppdrett og energi. MainTech har kontorer i Trondheim og Molde. Men ofte jobber vi der kundene våre er.

Ekspertise for forbedring

I MainTech benytter vi vår faglige ekspertise og «hands-on» erfaring som basis for å tilføre våre kunder spesialisttjenester innen forbedring.

Tjenestene tilpasses våre kunders ståsted, slik at kundens bransjespesifikke problemer blir løst. Med denne fleksibiliteten tilfører vi markedet det markedet trenger og på markedets premisser. Derfor leverer vi også våre tjenester til de fleste bransjesegmenter.

Kontakt oss

Noen av bedriftene vi jobber med

Hvordan er det å jobbe hos MainTech?

Vi er 46 ansatte og holder til i nye og gode lokaler i Trondheim og Molde. Arbeidsdagen er ofte variert mellom å være ute hos kunden, jobbe via video-konferanser og sammen med kollegaer i egne lokaler, derfor investerer vi mye i møterom, kontorer og egne samarbeidsrom med gode kommunikasjonsløsninger.

Vi prøver å samles til lunsj og setter samhold og trivsel som nummer 1. «Glede», «Respekt», «Innsikt» og «Pålitelig» er våre verdier og vi søker talenter som identifiserer seg med disse og som ønsker å være kulturbærere. Hos oss er det stor takhøyde, sammen med et sterkt faglig miljø ønsker vi å gi deg de beste rammer for at du skal utvikle deg videre.