Er du vår neste MainTech'er?

Ønsker du å jobbe i et kunnskapsrikt fagmiljø med gode utviklingsmuligheter og et stort fokus på trivsel og godt miljø? MainTech er i vekst og ser etter deg som vil være med å videreutvikle det norske industrieventyret.

Nyutdannet vedlikeholdsingeniør

MainTech søker nå etter en nyutdannet vedlikeholdsingeniør som vil bli med å gjøre norsk industri smartere og mer effektiv.

 

MainTech søker etter en til to studenter for sommerjobb

Du må ha interesse og relevante fag innen standarder, optimalisering og styring av vedlikehold. Du har sannsynligvis 1 år igjen av studiet og du er interessert i prosjekt og hovedoppgave med vedlikehold som tema.

Lean entusiast til MainTech Trondheim!

Har du god erfaring innen Lean metodikk og vet hva som kreves for å skape forbedringskultur? MainTech søker flere kollegaer som vil bli med å gjøre norsk industri smartere og mer effektiv!

Vedlikeholdsingeniør til MainTech i Trondheim!

Er du en fremoverlent og kunnskapsrik ingeniør med kompetanse og innsikt i de ulike elementene i vedlikeholdssløyfen og med en analytisk tilnærming til hvordan best mulig styre vedlikehold i Norsk industri? Da vil vi høre fra deg!

Vedlikeholdsingeniør til MainTech Vest (Kristiansund/Molde)

MainTech søker flere kollegaer som vil bli med å gjøre norsk industri smartere og mer effektiv og søker derfor sin nye kollega til avdelingen i Molde!

Send en åpen søknad

MainTech er i vekst og søker stadig etter flere ansatte til vårt fagmiljø. Dersom du er på jakt etter nye utfordringer og synes MainTech virker som en attraktiv arbeidsplass vil vi gjerne høre fra deg! Send oss en henvendelse og legg gjerne ved CV og søknadsbrev.