Er du vår neste MainTech'er?

Ønsker du å jobbe i et kunnskapsrikt fagmiljø med gode utviklingsmuligheter og et stort fokus på trivsel og godt miljø? MainTech er i vekst og ser etter deg som vil være med å videreutvikle det norske industrieventyret.

MainTech søker flere vedlikeholdseksperter med på laget

Kan du vedlikeholdsstyring og ønsker å bli en del av et sterkt fagmiljø, hvor kompetanse og trivsel står i sentrum? Vi i MainTech søker nå flere kolleger som ønsker å gjøre norsk industri smartere og mer effektiv!

MainTech søker SAP kompetanse

MainTech søker nye kollegaer som har entusiasme rundt bruk og forbedring av SAP PM og/eller SAP MM. Flere av våre kunder bruker SAP som ERP system. Vår oppgave er å gjøre deres investeringer enda bedre. Vi tilbyr opplæring sammen med kunde og ved sertifiserte kurs. Har du teknisk fagskole eller B.Sc og vil utvikle deg selv videre så kan vi være en god match. 

MainTech søker dataanalytiker

Er du opptatt av effektivisering og digitalisering? Er du i tillegg sterk på analyseverktøy og ønsker å jobbe med optimalisering av vedlikehold hos industribedrifter? 

Send en åpen søknad

MainTech er i vekst og søker stadig etter flere ansatte til vårt fagmiljø. Dersom du er på jakt etter nye utfordringer og synes MainTech virker som en attraktiv arbeidsplass vil vi gjerne høre fra deg! Send oss en henvendelse og legg gjerne ved CV og søknadsbrev.